WERKNEMER VAN DE MAAND

Voor de maand juli hebben we deze keer op onze vestiging in Hoogeveen een werknemer van de maand uit mogen kiezen. Deze keer is het niemand minder dan Allard Auwen die al enige tijd werkt voor VHC ActiFood, gefeliciteerd!

1,5 jaar geleden heeft Allard een ongeluk gehad waar hij gelukkig volledig van is hersteld en was weer aan het oriënteren om werk te vinden. Toen dat bericht onze vestiging in Hoogeveen had bereikt, zag Riquette, consultant bij Euro Planit, al meteen dat het een perfecte match was tussen Allard en VHC ActiFood. Binnen één week hadden we het gesprek geregeld en mocht hij na een dagje proefdraaien direct aan de slag als orderpicker.

Allard werkt met veel plezier bij VHC ActiFood: “Het is hard werken, maar er heerst een hele prettige werksfeer. Wat ik heb gemerkt is dat als je jezelf flexibel opstelt, zij ook heel flexibel zijn en dat is fijn! Ik werk doordeweeks in de avonddienst en in mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden in mijn moestuin. Naar de sportschool hoef ik niet, want ik maak op een gewone werkdag al meer dan 30.000 stappen!”

Tijdens de rondleiding die Allard aan ons gaf van zijn werkplek viel het op dat hij écht héél enthousiast is over zijn werk: “Mijn werkzaamheden als orderpicker vinden voornamelijk plaats in het vriesgedeelte. Gelukkig heb ik daar speciale kleding voor en dan merk je niks van de kou!” Ook hebben we nog even gesproken met zijn teamleider Floris Bergsma ”wij zijn erg tevreden over Allard. Volgende week mag hij beginnen aan zijn opleiding tot heftruckchauffeur.” Al met al kunnen wij concluderen dat Allard bij VHC ActiFood goed op zijn plek zit.

Allard


WERKGEVER VAN DE MAAND

VHC ActiFood en Euro Planit zijn begin dit jaar een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. De gesprekken zijn begonnen in 2020 en daar was gelijk een klik. VHC ActiFood is als horecagroothandel opgericht op 24 januari 2000 door Evert Blaauw, Jan Veenstra, Bert Geuze en Koenraad Winter. De heren kenden elkaar uit de branche en hadden een flinke dosis ondernemerschap en ruime ervaring gemeen. VHC ActiFood onderscheidt zich met de persoonlijke service, doordat het gehele aanlevertraject in eigen beheer is: van versproduct tot distributienetwerk. Zes dagen per week worden bestellingen geleverd bij klanten in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Sales Consultant Roy was in gesprek met Ilse Castelein-Bies (HR) en vroeg haar wat het nu zo leuk maakt om voor ActiFood te werken. Die vraag was voor haar niet moeilijk te beantwoorden: “Wij hebben een zeer leuk team en het voelt echt als een familiebedrijf. We doen het met zijn allen en behandelen elkaar niet als een nummer. Samen zorgen wij ervoor dat elke dag alle bestelling voor de horeca klaar staan voor vervoer naar de klant.” Dus terecht dat VHC ActiFood deze maand werkgever van de maand is!

Zie jij jezelf ook werken bij VHC ActiFood? Neem dan contact op met Riquette via r.kok-baan@europlanit.nl of bel naar +31(0)6 536 134 83

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.