Vello Elektro is gevestigd in Duiven. Zij maken portable verdeelkasten en power-verlengkabels op maat voor een brede afzetmarkt in diverse Europese landen in de industrie en de bouw. Vanwege een grillige order-intake komt het regelmatig voor dat ze extra mensen in kunnen zetten bij grotere projecten. Voor een overzichtelijke en afgebakende periode is er dan de behoefte aan extra personeel. Graag helpen wij hen dan bij het zoeken naar flexibel in te zetten personeel.

Overstroming van orders

Ook bij Vello Elektro is er tijdens de coronacrisis minder verkocht dan normaal. Nu het einde van deze crisis in zicht komt, lijkt het erop dat alles wat stil stond nu moet worden ingehaald. Hierdoor overstroomt de order-portefeuille van Vello. 

Dit is waarschijnlijk iets dat momenteel bij meerdere bedrijven speelt. Met deze grillige, groeiende markt staan wij allemaal voor dezelfde uitdagingen. Hoe vullen wij dit gat op en zorgen we voor een optimale bezetting?

Groot project binnengehaald

Vello Elektro heeft momenteel een groot project binnengehaald waarbij ze ruim 3000 verlengkabels moeten assembleren waar heel wat mensen met technische affiniteit voor nodig zijn. Hierbij ligt de nadruk vooral op de productie en wat minder op de diepgang van de techniek. Door creatief mee te denken heeft Euro Planit deze behoefte mede in weten te vullen.

Goede relatie

Euro Planit doet ondertussen heel wat jaren zaken met Vello. Een goede relatie in detachering is afhankelijk van een professionele begeleiding en informatie over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wij werken graag met Vello samen en houden nauw contact. Hierdoor blijven de lijntjes kort waardoor men vaak niet voor onverwachte personeelsvraagstukken staat.

Voor korte periodes stellen wij een groep professionals beschikbaar, waarbij bedrijven geholpen zijn met hun tijdelijke personeelsinzet en waarbij wij kandidaten meer zekerheid kunnen bieden over werk. Voor dit soort bedrijven is het heel praktisch om, bij Euro Planit, personeel op kwaliteitsniveau in te lenen.

Kunnen wij jou helpen?

Ben jij nou ook op zoek naar een partner die meedenkt in oplossingen? Neem dan contact op met Niels Gosselink via 06-57742487 of via n.gosselink@europlanit.nl.

 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.