Brinks is een mooi familiebedrijf dat is gevestigd in Rijssen. Ze leveren binnen de transportwereld een totaaloplossing voor de verschillende aspecten binnen transport. Zo bestaat hun dienstenpakket uit transport, warehousing, verhuizingen en inboedelopslag.

Dienstverlening staat hoog in het vaandel

Het transport wordt verzorgd over de gehele wereld. Brinks transport heeft zich vooral toegespitst op het vervoer van meubelen in allerlei vormen. Je kunt hierbij denken aan tuinmeubelen, badkamermeubelen en keukens. Wat erg belangrijk is bij Brinks, is de dienstverlening naar de klanten. Dit staat op een hoog niveau binnen Brinks omdat er veel contact is met particulieren. Dit loopt als een rode draad door de gehele organisatie. Van de vrachtwagenchauffeur die de producten aflevert tot en met de customer service dienen klanten netjes te woord worden gestaan. Brinks transport blijft zich op een vooruitstrevende wijze constant ontwikkelen om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen.

Om deze dienstverlening te waarborgen zijn ze bij Brinks constant bezig met het laten instromen van nieuwe medewerkers. Hier wordt het voortouw genomen door Tineke Brinks en Carolien Rozendom.

Mogelijkheden om door te groeien

Medewerkers gaan graag aan de slag bij Brinks transport. Ze kunnen aan de slag in verschillende disciplines zoals koerier, chauffeur of in het magazijn. Brinks biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid aan jonge medewerkers om door te stromen van magazijnmedewerker naar vrachtwagenchauffeur. Ze worden dan netjes begeleid en op zijn tijd wordt er een gesprek gevoerd over hoe het traject verloopt. Ook bij de oudere chauffeurs wordt er geëvalueerd om te kijken of er toch ergens iets moet worden bijgespijkerd. De medewerkers die via Euro Planit aan de slag gaan, voelen zich als een van de vaste medewerkers bij Brinks. Ook zijn er mogelijkheden binnen de tak van de verhuizingen om door te stromen naar een hogere functie. Je kunt bijvoorbeeld van verhuizer doorstromen naar voorman verhuizen.

Personeel

In deze tijd is het moeilijk om vrachtwagenchauffeurs of logistieke medewerkers te vinden. Zo ondersteunen wij Brinks bij het vinden van personeel en werken er al meerdere kandidaten in de logistiek en als chauffeur. Zo hebben we bij Euro Planit een logistieke kandidaat gevonden die graag opgeleid wilde worden tot chauffeur. Het gaat hierbij om Aron. Hij is begonnen als koerier op een busje en ondertussen rijdt hij met de vrachtwagen door heel Nederland om alles te bezorgen. Dit doet hij met heel veel plezier. Hij kon wel beginnen bij andere bedrijven maar dat wilde Aron niet. Hij houdt van de afwisseling in de werkzaamheden en het contact met de klanten. Zij zijn altijd blij als hij komt met bijvoorbeeld hun nieuwe tuinset.

Ben jij op zoek naar een baan die écht bij jou past?
Neem dan contact op met Erik via 06-57374402, mail je CV naar e.jogems@europlanit.nl of schrijf je hier in.

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.