Hupkes houthandel is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het importeren en produceren van houtproducten van de hoogste kwaliteit. Hupkes importeert ongeveer negen verschillende houtsoorten uit diverse delen van de wereld om deze vervolgens te verzagen en schaven op verschillende maten, dit kan tot lengtes van vijftien meter. De organisatie produceert voornamelijk zwaar bestekhout voor de grond-, weg- en waterbouw.  

In 1918 is Hupkes opgericht en heeft inmiddels al meer dan 100 jaar ervaring in hun vakgebied. Het bedrijf onderscheidt zich door het behandelen van complexe vraagstukken, maatwerk en de snelle levering. De kwaliteit van het zagen wordt geborgd door gekwalificeerd personeel maar ook doordat de organisatie beschikt over een eigen slijperij waar o.a. de zagen die bot zijn opnieuw geslepen worden. 

Hard werken wordt beloond

In 2018 is de samenwerking tussen Hupkes Houthandel en Euro Planit van start gegaan. De afgelopen jaren zijn er verschillende kandidaten geweest die eerst via Euro Planit zijn gaan werken en later een contract bij Hupkes hebben gekregen. Van de medewerkers krijgen wij regelmatig te horen dat het hard werken is, maar dat je inzet ook wordt beloond. Wanneer iemand de juiste motivatie en werkhouding heeft, is het mogelijk binnen het bedrijf te groeien. Dit biedt een mooi toekomstperspectief voor veel kandidaten. Daarnaast is het bedrijf qua omvang groot (3 hectare). Echter, de lijnen binnen het bedrijf zijn kort en de sfeer is onderling gemoedelijk zoals je dat bij een familiebedrijf verwacht. 

Fusie 

Midden maart 2021 is er naar buiten gekomen dat Hupkes Houthandel gaat fuseren met Wijma Kampen, ze gaan samen verder onder de naam Hupkes Wijma. Het doel is om elkaars krachten te bundelen en hiermee het totale aanbod te verbreden wat leidt tot een betere marktpositie. Beide locaties blijven bestaan en in de toekomst vallen beide bedrijven onder één management waardoor het personeel efficiënter kan worden ingezet. Hiermee dienen de werkprocessen en leveringen versnel te worden, wat ervoor zorgt dat het bedrijf naar een hoger niveau wordt getild.

Ben jij op zoek naar een baan waarin je kunt groeien en waar je inzet wordt gewaardeerd? Neem dan contact op met Merel via 055-356 22 95 of e-mail je cv naar apeldoorn@europlanit.nl

 

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.