Werknemer van de maand: Ron van Kruistum! 

Deze maand hebben wij Ron bekroond tot werknemer van de maand. Ron werkte 20 jaar bij Office depot in diverse functies. Door de jaren kon hij zich verder ontwikkelen richting Distribution Centre Manager. I.v.m. sluiting van Office Depot in Zwolle, was hij op zoek naar een nieuwe baan.  

In zijn vrije tijd maakt Ron graag muziek. Hij maakt deel uit van de band Morgendust, een jaren '80 pop/rock band. Ze speelden o.a. tijdens het Garden festival in Boekelo. Verder doet hij graag aan wielrennen, koken en lezen. 

Ron kwam via Euro Planit op basis van Werving & Selectie bij Westerman Logistics terecht. Hij had de vacature van Stock Controller op de site van Euro Planit gezien en gesolliciteerd. Na een paar gesprekken kon hij al vrij snel aan de slag bij Westerman Logistics. 

"Ron is nieuw in dienst, goed geïntegreerd en staat gelijk zijn mannetje", vertelt zijn leidinggevende.

Zijn werkzaamheden, beter gezegd het doel ervan, is zorgen voor een betrouwbare voorraad en optimaliseren van de goederenstroom. Voor beide doelen valt er nog heel veel te halen uit het warehouse managementsysteem en dat is precies wat hij leuk en interessant vindt om te doen. Daar haalt hij zijn motivatie uit, vooral wanneer je kunt bijdragen aan zichtbare verbeteringen. 

"Mijn gevoel bij Westerman lijkt te kloppen, ik denk dat het een nuchtere organisatie is met een familiair karakter waar mensen wat voor elkaar over hebben. Er zullen ongetwijfeld ook minder leuke kanten mijn werk zitten, maar na slechts drie weken kan ik daar nog niet zoveel over zeggen", vertelt Ron. 

Over Westerman, de werkgever van de maand:

Inmiddels werken we ruim een jaar met Westerman Logistics en dat doen we met veel plezier.

Westerman Logistics durft ons scherp te houden. Dat sluit mooi aan op onze kernwaarden van stoer, helder, puur en krachtig. De start verliep niet zonder hobbels, maar inmiddels hebben we samen een mooie ontwikkeling doorgemaakt en daar zijn we trots op. Samen hopen we die ontwikkeling verder door te zetten en vorm te geven. Als dat geen welverdiende werkgever van de maand is!

Wil jij meer weten over het werken bij Westerman? Neem dan gerust contact op met Esther door te mailen naar e.dejong@europlanit.nl

Meld je aan voor de JobAlert!


Meld je hier vrijblijvend aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.